kohaku te koopBuitenkansje Koi Kopen

Ben je een koivijver aan het bouwen en kun je niet wachten  tot je eerste koi  lekker rondzwemmen? Of ben jij die serieuze koiliefhebber die nog wel plaats heeft voor super mooie koi. Dan zijn wij iets tegen gekomen wat ik graag met je wil delen en moet je dit bericht zeker even lezen.

Onlangs hebben we besloten bij koikenner ook wat livestock te gaan inkopen voor wederverkoop in de toekomst. Momenteel hebben we een 4 m3 Hdpe vijver draaien en kocht ik er een 4 M3 blauwe bak bij.

Tricklefilter de beste filtratie voor KoiHoge kwaliteit Koi te koop

Als filter hebben we een sieve draaien voor de mechanische filtering en wilde ik graag een trickle toevoegen. Het makkelijkst zou zijn een kant en klare te kopen, maar het blijft toch hobby en een beetje knutselen blijft leuk, zodoende belandde ik op marktplaats en kwam een zelfbouw trickle tegen van Rene.

We mailde kort met elkaar en al snel maakte ik de reis richting Den Bosch.  Bij Rene aangekomen, trof ik een prachtige vijver met drie grote ramen.  De vijver kwam wel 1.60 m de grond uit en de koi in de vijver sprak boekdelen.

Super koi te koop

Meteen zag je dat Rene echt een high quality koi hobbyist was en ook niet keek op een euro meer of minder.  Rene vertelde mij dat hij ging stoppen met koi en dat hij alles weg ging doen. De vijver zou dienst gaan doen als zwembad met jacuzzi.

goshikiHier schrok ik wel enigszins van jullie gaan het met me eens zijn, hier heeft Rene zijn hart en ziel ingelegd en veel tijd aan besteed. Normaal zou ik hier ook verder geen tijd aan spenderen, ondanks de vele verzoeken die we bij koikenner krijgen om dit soort verkopen te promoten. Maar voor Rene en zeker voor zijn Koi maak ik graag een uitzondering.

Voor de serieuze koiliefhebber is dit een buitenkansje om zeer hoge kwaliteits koi te bemachtigen tegen een schijntje. Natuurlijk word er wel gekeken naar iemand die deze prachtige Nishikigoi een goed tehuis kan bieden.

Ook de filterlijn is te koop, excl. de luchtpompen en vijverpompen.  Mocht je interesse hebben , stuur even een berichtje en dan ontvang je de complete lijst van koi, met leeftijd , kweker en andere gegevens.Voor  de galerij van koi, kijk even op facebook en volg de link ( like ons meteen even, thanx 😉 )

 

4 thoughts on “Vijver met vhq Koi te koop

 • j van t hul

  ik zou wel graag informatie willen van de koi. wat de lengte is en de kweker en de prijs. Misschien een filmpje. Gr jacqueline

 • Andy

  Ik zou graag alles over de goshiki weten lengte leeftijd kweker en prijs mvg Andy

 • Sven Weemaels

  Beste,

  Graag had ik de volledige lijst verkregen van alle koi en ook filterbenodigdheden die te koop zijn. Het was een heel interessant artikel.

  Mvg,

  Sven

  View all 1 replies
  • Jeroen Scheffers

   Beste Sven, de verkoop van de koi ging heel snel, alle 17 hebben inmiddels een nieuw onderkomen gevonden. Het is alleen de filter nog die te koop is. mvg Jeroen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vind je onderwerp
Deel artikel met je vrienden
Twitter
LinkedIn
ken je iemand die dit moet lezen ? Appen maar