Het nieuwe Koi Handboek - Koikenner.nl HELP !!!!

Een hele lange periode ben ik alleen bezig geweest met het maken van artikelen voor koikenner.nl. Uit al die gedeelde artikelen ontstond het idee om een digitaal Koi Handboek te maken.

In de pre-sale verkochten we het boek met het idee om als we genoeg inkomsten konden genereren, we het boek ook uit zouden brengen op papier. Echter merkte we dat er zoveel informatie veranderde en ook als aanvulling bij kwam. We gekozen hebben om het Koi Handboek aan te bieden in de vorm van een Lidmaatschap.  1-malig toen € 37 en altijd toegang.

Koihandboek 2.0

Het Koi Handboek was een groot succes, met 1500 Lifetime Leden in totaal de eerste 8  jaar, konden we de site in de lucht houden, onafhankelijk blijven van sponsors en ten alle tijden alle adviezen vanuit helder oogpunt geven.

Maar langzaam merkte we dat de tijden veranderde. Het boek verkoopt wel, maar mensen lezen niet meer en we kregen veel vragen over de hobby waarvan het antwoord duidelijk in het boek stond.  Met een mailing hebben we toen terugkoppeling gevraagd en ook gekregen. Het koihandboek moest wat sneller toegankelijk zijn.  Daarbij benaderbaar vanuit diverse apparaten. Niet alleen de laptop/desktop.

Dus we hebben de 2.0 versie in 2017 gelanceerd en nu was het boek met shortlinks van hoofdstukken en in diverse formaten. Te lezen met telefoon, tablet, e-reader en de traditionele computers.

NU 2020- tijd voor Koi Handboek 3.0

Nu zijn we hard aan de gang met Koihandboek 3.0. Dat is met de E-Book versie sowieso en daarnaast komt er een interactief gedeelte bij met video en andere visuele aspecten. 

En daar hebben we Jou voor nodig…..

Wat zou jij een aanvulling vinden op het geheel. Welke onderwerpen wil je meer over weten.  Waar loop jij tegen aan. 

Wat vind je goed, en wat vind je minder. Wat wil je aangepast hebben en heb je zelf andere ideeën.  Laat het weten.!!!!!! Laat je bericht achter onder deze pagina.       Alvast bedankt !!!!!

 

M.v.g.

Jeroen Scheffers

Mail je idee !!