Unieke koi, rechtstreeks van de japanse kweker, gratis workshop

hq koi uit japan

Unieke koi, rechtstreeks van de japanse kweker, gratis workshop

Als koihobbyist krijg je nu de optie om een speciale hoog kwaliteit koi aan te kopen en op te laten groeien in Japanse Mudponds. Arts & Ants, onze vast you tube specialist, Stefan Koster, heeft een speciaal project opgestart, waarbij je rechtstreeks in contact komt met japanse kwekers. Het betreft;Maruyju Koi Farm, Oyama Koi Farm en Kawakami Koi Farm.

Gratis Workshop van Japanse kweker, zonder verdere verplichting:

 


Bent u enthousiast geworden en ook benieuwd of Azukari Project 4 een mooie uitdaging voor u is ? Meld u zich dan aan voor een van de bijeenkomsten op zaterdag 6 mei of zondag 7 mei 2017 vanaf 13.00 uur. Shigeyoshi Tanaka geeft een lezing en vertelt u alles over het Azukar Project. De lezing is gratis en u heeft geen aankoop verplichting.

Betekenis Azukari

In de Japanse cultuur betekent Azukari “Ik neem de zorg voor..” De kweker neemt dus de zorg voor de koi over. Hij verzorgt, controleert en volgt de ontwikkeling van de koi tijdens zijn verblijf in de mudpond. Ieder najaar wordt de koi opnieuw gemeten, gefotografeerd en wordt de ontwikkeling besproken. Aan de hand van deze resultaten bepaalt u, samen met de kweker hoe lang de koi in Japan mag verblijven. Op deze manier is het mogelijk uw eigen koi te laten uitgroeien tot een hoge kwaliteit JUMBO !

Unieke koi, van de japanse kweker, in hun mudponds

Bekijk de video’s

Breaking News:

Bekijk de website van het uniek project:

Koisoorten Nieuws 1

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag