Hier wat foto’s van mijn vijver, ben 4jaar geleden gestart en alles met beetjes opgebouwd omdat het nogal kosten meebrengt, heb mijn koi klein gekocht voor 5 en 8 euro , ze zijn in de opvolgende jaren goed gegroeid maar dacht door alles goed schoon te maken zoals filters alles bacterie vrij waardoor de waterkwaliteit steeds verder achteruit ging,
Zelf dacht ik dat ik goed bezig was. Heb een koi liefhebber ontmoet die is komen kijken en het water heeft gecontoleerd en dat was heel slecht ,
mijn koi waren helemaal opgezet waterzucht zei hij, 75 % water ververst filters opnieuw geinstaleerd,bacterien er in en nu na 2 maanden is mijn water 95 % goed en helder mijn koi leven weer op en ik geniet meer en meer van mijn vijver, heb zelf een lap gekocht en controleer nu zelf iedere 14 dagen mijn water,
ik hoop dat mijn koi weer gezond worden denk zelf van wel ze komen weer eten en zwemmen met plezier rond.dat was het ff.
groetjes Nico van Lieverlooy

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *