Koivijver-Ria-Goethals

koi vijver_ria_goethals1
koi vijver_ria_goethals1
koi vijver_ria_goethals2
koi vijver_ria_goethals2

Mijn droomvijver werd werkelijkheid in het jaar 2008, eindelijk kon ik van een vijver genieten.
In het begin zaten er enkele goudvissen en windes in het water, maar dan ben ik verliefd geworden op de mooie koi’s ! Ik begon met eentje maar al snel volgden er meer :).
Ik had veel last van reigers die al enkel keren een hapje hebben gegeten van mijn prachtige vissen, daar had ik echt genoeg van !! Een net was voor mij overdreven, ik wou me anders verdedigen tegen de reigers !
Om mijn vissen te beschermen tegen die vogels heb ik blinkende ballen op het water laten drijven, die reflecteren zo fel dat de reigers niet meer komen ( een goede tip voor mensen die ook last hebben van reigers šŸ˜‰ ).
Nu geniet ik met volle teugen van mijn koivijver, het water is glashelder en mijn koi’s zijn gezond !

Groetjes van Ria Goethals

Deze post heeft 2 reacties

 1. Beste,
  Dank je voor de positieve reactie :).
  Die ballen hebben we gekocht in tuinadvies te Watervliet.
  Vele groetjes
  Ria

 2. Beste ria,

  Ik vind die ballen een geweldig ( extra) alternatief.
  Waar heb je die gekocht ?
  Een grote nep-rijger kan ook goed werken.
  succes verder
  visenkoidioot

Geef een reactie

Sluit Menu
Close Panel