koivijver_loek_rochus1
koivijver_loek_rochus1
koivijver_loek_rochus2
koivijver_loek_rochus2
koivijver_loek_rochus3
koivijver_loek_rochus3

Iedereen is in mijn ogen gek van een koivijver !!!

Ja ook wij hebben na enige tijd de knoop doorgehakt om een koivijver te nemen, onze eerste kwam via de bekende internetsite Marktplaats, een voorgevormde harde Ubike (weet niet of ik het goed schrijf)

Zie 100 5352, tja als je hem dan helemaal hebt opgebouwd denk je “waar is die vijver gebleven” (zie 100 6211), maar ja je hoort erbij, zo ook schoonmoeders was er geheel van onder de indruk en moest ook een koivijver !!

Lekker klussen bij schoonmoeders ?? nou weer naar Marktplaats en een L-bak voor haar gekocht voor een zacht prijsje (zie 100 5459), na wat weken en maanden als resultaat (Zie 100 5491).

Toch was ik niet tevreden en mocht ik van moeders de vrouw een grotere koivijver bouwen en dan van folie, om een verhaal klein te houden hebben wij nu een mooie koivijver van folie, is de bak van mij naar schoonmoeders en die van schoonmoeders naar mijn buren !!!

Loek Rochus

[ad]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *