12 thoughts on “Koivijver Brabant

 • mevrouw heeft een leuk vijvertje mooie koi zwemmen maar kan beter bij een club gaan koikenner.nl b.v groetjes jenny en will

 • Mooie vijver ,en toen ik mijn huis kocht kreeg ik de vijver erbij wist alleen dat een Koi een vis was, en gelukkig hebben al die Koi liefhebbers dezelfde mening hoe je de Koi moet behandelen als je een vraag stelt op een forum.

 • mooie vijver heeft deze vrouw en zo te zien ook een mooie tuin.
  jammer dat ze op dit moment nog niet zo veel weet over vijveren en vissen, ze zou inderdaad meer boeken en/of forums moeten lezen.
  ze heeft wel veel liefde voor de vissen.
  jammer dat we niks over de manier van filteren hebben gezien.
  volgens mij is deze vijver ook niet erg diep, wat volgens mij toch problemen op gaat leveren voor de koi.

  al met al een mooie vijver en vissen, en helaas nog te weinig kennis.

 • Ik kan wel zien dat deze vrouw enorm veel van de vissen houdt. Alleen het feit dat ze elke vis een naam geeft, zegt al genoeg. Ze heeft meteen in de gaten als er aan een vis wat mankeert. Ze kan dan wel het beste iemand raadplegen die er veel verstand van heeft. Mooie vijver om te zien, en het is leuk te zien hoe ze over haar vissen praat.

 • Hoi jeroen , een pracht van een vijver en zo helder , jammer dat ze de filter van deze vijver niet heeft getoond , de vissen waren ook best mooi maar toch jammer dat je een koi gaat behandelen voor iets dat je eigenlijk niet weet wat er scheelt . Als ik ziek ben ga ik ook naar de dokter en begin niet zomaar medicijnen te slikken . Maar ze heeft wel liefde voor deze dieren dat zie je wel .
  Hop naar de volgende vijver
  Danny

 • ik vind dit een erg mooie vijver mooi aangekleed met het natuurlijke filter ook de waterlelie’s vind ik erg mooit. jammer dat iedereen deze vrouw zo afbrand. in mijn ogen toont ze wel liefde voor haar koi’s ze geeft ze namen en het is haar toch gelukt de koi’s vertrouwt met haar te geraken anders eten ze niet uit je hand. echter wat meer kennis over het schoonmaken en onderhouden is wel aan te raden. wat ik wel hoop is dat mevrouw nooit een vis onder narcose hoeft te brengen ik denk dat dat niet goed gaat aflopen 😀 dan toch maar even de koidokter bellen.
  wat ik wil slecht vind is dat als deze vijver door een profesioneel bedrijf is aangelegdt waarom dit bedrijf haar dan niet vertelt wat en hoe ze het moet onderhouden ik neem aan dat het van deze vrouw afstraalt dat ze er weinig verstand van heeft. echter voor haar keuze van voer heeft ze zich wel goed laten informeren. wat jammer is dat het steurvoer word opgegeten door de koi’s en dit is helaas niet goed voor de koi.

  Groeten Marcel

 • Dit kan echt niet!!!!!!!!!!!!
  Laat ze eerst maar eens eens wat boeken lezen.
  Ze moet gewoon iemand inschakelen die er wel verstand van heeft.
  En tevens toezicht houd.
  Doet ze dat niet dan is een schande voor ons de echte koiliefhebbers.
  Mijn tip aan haar.
  GA KIPPEN HOUDEN en gooi de vijver dicht.

 • NIET TE GELOVEN.
  AFBREKEN DIE VIJVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  LAAT MAAR KIPPEN GAAN HOUDEN.

 • Leuk dat iemand die zonder enige kennis van koi er toch heel veel plezier aan beleefd.

 • beetje jammer om te zien dat sommige koihouders zo slecht onderlegt zijn en de dieren hier altijd weer het slachtoffer van zijn. Mensen beginnen aan Koi zonder zich eerst te verdiepen in hoe de dieren op een goede manier te verzorgen.

 • Marcel

  Ik zal je als ik jouw was toch maar eens wat beter verdiepen in de gezondheid van je koi, en gewoon de koi-dokter bellen, of iemand die er wel verstand van heeft… want zelf je koi in een kruiwagen doen en anderhalf uur in een badje met een of ander middeltje wat jezelf nog niet eens weet wat het is… vind het gewoon schandalig…
  En nog niet eens weten wat je aan onderhoud moet doen…..
  Sorry hoor, maar ik kan er met de pet niet bij…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *