Voor degene waarbij KoiRaw nog niet bekend in de oren klinkt, even een kleine introductie

Koi Raw nodigt u uit op de website:

Hieronder een kleine uitleg uit welke drie facetten koi raw bestaat

Fotografie:

Er zijn vele takken binnen de fotografie. Een aantal hiervan zijn ons niet onbekend denk hierbij aan: product, events, reis, koi, portret, timelapse en hyperlapse. Wij kunnen op aanvraag veel doen op het gebied van fotografie. Waar het allemaal mee begonnen is dat is natuurlijk koifotografie.
Het vereeuwigen van koi op een mooie print voor in huis of in de tuin en deze op een oppervlak naar keuze te laten afdrukken: banners, canvas, alluminium, plexiglass en glas. Dit zijn de meest gebruikte materialen voor een art-piece in de woning of tuin. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties voor printen. Denk hierbij aan promotiemateriaal, kleding , kalenders, bekers, telefoonhoezen, reclamemateriaal in boeken, folders en/of websites. 

Video:

koi-raw-fotografie-koikenner

Met behulp van de nieuwste technologie kunnen we hoogwaardige videomateriaal maken. Hiermee kunnen we Promo’s maken voor bedrijven, product promoties en bijvoorbeeld evenementen filmen. Met behulp van video bereik je de klanten beter. Je hebt meer controle over de emoties en gevoel en je kan daar op inspelen. 

Interactieve video:

Met behulp van speciale software kunnen we video interactief maken. Dit geeft een nieuwe dimensie aan video. Wij maken het mogelijk geld te verdienen met uw videomateriaal. 

Bent u nieuwsgierig? Hoe en wat leggen we u graag uit op onze nieuwe website.

Heeft u vragen neem dan via de site contact met ons op

Ben-weeteling-koi-raw-koikenner

www.koiraw.com

Vind je onderwerp
Deel artikel met je vrienden
Twitter
LinkedIn
ken je iemand die dit moet lezen ? Appen maar