koi en vijver dagen Appeltern 2012

Koidagen Appeltern 2012- 2e Shinkokai in Europa

koi en vijver dagen Appeltern 2012

Koi gouden visEen vleugje Europa met de glans van Japan’

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni 2012 vindt alweer de 10e editie plaats van dit grootse evenement. Ook dit jaar staat u in de natuurlijke omgeving van Appeltern weer een onvergetelijke ervaring te wachten.

Op 8, 9 en 10 juni 2012 draait alles om de 2e editie van de All European Shinkokai Koi Show. Deze zeer bijzondere wedstrijd waar de allerbeste Koi uit Europa tegen elkaar strijden, is werkelijk een uniek evenement. In Japan kent men de All Japan Show, de wereldkampioenschappen Koi, die jaarlijks wordt gehouden in Tokyo in het eerste weekend van februari. Op 8, 9 en 10 juni 2012 presenteren wij u de Europese editie van deze wereldkampioenschappen:

De All European Shinkokai Koi Show wordt geheel volgens de regels en tradities van haar grote zus gespeeld. Uitsluitend Japanse kwekers van deze bijzondere dieren komen naar Europa om de Europese wedstrijd te jureren volgens zeer strenge normen.

Consumentenbeurs

Naast de koishow is er ook een grote, gezellige sfeervolle consumentenbeurs waar u alles kunt vinden op het gebied van koi, vijvers en tuinen. Maar er is ook volop aandacht voor kunst, bonsai,
mooie showtuinen en Japanse gebruiken. Ook de cultuur wordt niet vergeten.

Workshops en demonstraties

Tijdens de Nationale Koi- en Vijverdagen kunt u een bezoek brengen aan een echt Japans dorp waar u tal van workshops en demonstraties kunt bijwonen van o.a. Taiko, Kendo, Bondans en Drakendans. Workshops worden er gegeven op het gebied van Kendo, Sumi-e (penseelschilderen), Shodo (kalligrafie), Ikebana (Japans bloemschikken), Kumihimo (touwvlechten), Origami (papiervouwen) en Furoshiki (doekvouwen) en er wordt informatie gegeven over reiki- en shiatsu massages. Een heel leuk spel is ook balletjes vangen met een rijstpapieren netje! Probeer het maar eens; het valt niet mee! Tevens is er een uitgebreide shop waar u typisch Japanse producten kunt kopen. Ook de catering in het dorp is helemaal Japans. U kunt hier proeven van ebi, yakitori, sushi en mochi en van dranken als Japanse thee, saké, umeshu en lychee. Een traditionele theeceremonie ontbreekt natuurlijk niet.

Kom op 8, 9 en 10 juni naar De Tuinen van Appeltern en geniet van al hetgeen wij u bieden.


In De Tuinen van Appeltern zijn meer dan 200 voorbeeldtuinen te bewonderen.

Entree en openingstijden

vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni 2012. Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Basistarief:                                                       € 11,95
Kinderen van 6 t/m 12 jaar:                               €  5,95
65-plus/groepen >20 personen:                         € 2,00 korting
Kinderen tot 6 jaar:                                          gratis

Meer info?

I: www.europeanshinkokai.com en www.appeltern.nl
E: info@europeanshinkokai.com

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag