koi en vijverdagen 2013 Rijswijk- shinkokai 3e editie

koi en vijverdagen 2013

De All European Shinkokai Koi show gaat indoors!
Op 10,11 en 12 mei 2013 organiseert KOI 2000 de 3e editie van de All European Shinkokai Koishow in evenementencomplex De Broodfabriek te Rijswijk Zuid Holland.

Tijdens dit kleurrijke evenement draait alles om een internationale schoonheidswedstrijd voor gekleurde karpers, de fantastisch mooie Nishikigoi. Naast deze voor Europa unieke koishow is er ook een consumentenbeurs, waar alles te vinden is op het gebied van vijvers, tuinen en Koi. Maar ook is er aandacht voor  bonsai, kunst en Japanse cultuur.

Een beauty contest voor Koi, de eerste Europese bonsaiwedstrijd en een grote consumentenbeurs op koi- vijver- en tuingebied. Dat is zo’n beetje wat u kunt verwachten, dus voor iedereen wat wils.

[ad]
De mooiste Koi van Europa
De koishow is een schoonheidswedstrijd voor gekleurde karpers en al jaren een belangrijke pijler van het evenement. De koishow wordt volgens de regels van de ‘Shinkokai’ gespeeld. Shinkokai staat voor Zen Nihon Nishikigoi Shinko Kai, het wereldwijd geroemde verbond van koikwekers dat onder meer de grootste koishow ter wereld organiseert. In The 3rd All European Shinkokai Koi Show gaat de internationale jury met andere woorden op zoek naar de mooiste Koi van Europa. Er worden vele honderden deelnemende Koi verwacht, in lengte variërend van 10 cm tot meer dan 1 meter.

Sfeervolle consumentenbeurs
Op de consumentenbeurs vind je alles op het gebied van vijvers, tuinen en Koi. De aanwezige handelaren, fabrikanten en hobbyverenigingen voorzien je graag van goede raad of een fijn gesprek. Of je nu op zoek bent naar primeurs, koopjes of dat ene advies, je bent hier altijd aan het juiste adres!

Op de sfeervolle beursvloer wordt tevens uitgebreid aandacht besteed aan tuindecoraties, tuinmeubilair en bomen en planten, bonsai, kunst, wellness, en Japanse gebruiken en heerlijkheden.

  • – Meer dan 10.000 m2 tuin- koi- en vijverplezier
  • – Tientallen stands
  • – Meer dan 500 van Europa’s mooiste Koi in de All European Shinkokai wedstrijd
  • – Vele noviteiten
  • – Honderden exotische tuinplanten, waterplanten, vormbomen en bonsai
  • – Tientallen workshops, lezingen en demonstraties
  • – Alles over Japan en de cultuur en gebruiken uit het Land van de Rijzende Zon

 

Het gehele complex is rolstoelvriendelijk en rookvrij (er is een comfortabele rokersruimte aanwezig). Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.

Download hier de pdf van het mooie programma boekje! (klik op deze link)

[ad]

Entree en openingstijden
Vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei 2013.
Dagelijks geopend van 9:30 tot 17:00 uur.

– Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 9.50
– Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 6,50
– Kinderen tot 4 jaar gratis
Locatie
Evenementencomplex De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk (Zuid Holland)
Meer info?
I: www.europeanshinkokai.com
E: info@europeanshinkokai.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *