jb-Koi-veldhoven-koigallery

JB Koi Veldhoven NIEUW !!

Af en toe lijkt het in KoiDealer-land een strijd om te overleven. Per seizoen zien we dealers hun deuren sluiten, maar gelukkig ook openen. Eerder dit jaar opende KoiParkstad in Heerlen zijn deuren, maar helaas is dat al verleden tijd. 

Daarom zijn we nu zo Enthousiast dat we een nieuwe koi zaak kunnen verwelkomen in Nrd. Brabant: JB Koi te Veldhoven

jbkoi-logo-koigallery

John al jaren fanatiek koihobbyist en eigenaar van een bouwbedrijf, merkte dat bij het wegvallen van zijn favoriete koizaak in Best er een gat ontstaan was in de regio Eindhoven. Geen echt service gerichte koi specialist waar je zo naar binnen kunt voor goed advies, stukje ondersteuning, een bak koffie en gezellige koiklets.

Om over een fysieke voorraad maar te zwijgen. Natuurlijk, internet, internetshops, maar ja waar blijft die feeling dan? John is er van overtuigd dat  de regio voldoende klandizie heeft die het de plaatselijke dealer echt nog wel gunt.  Daarbij staat John er niet alleen voor en zijn moeder de vrouw en dochterlief ook bloedfanatiek als het gaat over de nieuwe JB Koi.

koi-muurschildering-jbkoi-veldhoven

Beide gaan naast John zich bezighouden met de zaak en zo met heel het gezin betrokken bij JB Koi, geen hoge huurpenningen, een fantastisch lopend bouwbedrijf, zie ik zeker potentie voor een gezonde nieuw Koi Specialist in Veldhoven.

JB Koi Veldhoven shop reeds open

Jb Koi te Veldhoven opende de hardware vijvershop reeds in Mei dit jaar. Meteen met mooie belettering op het pand en op de JB KoiBus en naast een compleet assortiment van pvc, tot pompen, van eigen trommelfilter lijn tot waterbehandeling en voeders, kun je ook nog gezellig een bakkie doen als koi fanaat en vind je aan vis of vijvers niets aan, dan koop je na het tanken je frisdrank, ijs en andere lekkere dingen voor onderweg.

Overal is over na gedacht en tijdens mijn eerste bezoek begin Juli viel mij al meteen op dat er continu aanloop was van potentieel klandizie. In de twee uur van mijn aanwezigheid, werd al 3 x de vraag gesteld of JB Koi een offerte wilde maken voor een vijver, werden koi gezondheid vragen gesteld en werden 2 luchtpompen, een vijverpomp en twee zakken voer verkocht. Trouwens niet te vergeten een UvC die meegegeven werd om te proberen. “Beviel deze dan kom deze maar afrekenen van de week”, werd er gezegd.

Nieuw KoiHuys in aanbouw bij JB Koi

Inmiddels zijn we natuurlijk ruim een maand verder en zitten ze niet stil bij JB Koi. Iedereen is druk doende met het nieuwe Vishuys, zoals ze het noemen. Man en macht zijn aan de gang in de achter gelegen ruimte van ca 300M2. De metselaars, elektriciens, de loodgieters en natuurlijk de hele familie zijn druk in de weer om een prachtig nieuwe showroom te bouwen voor de livestock, bestaande uit natuurlijk Koi in alle prijsklasse en kwaliteiten, maar ook andere vijvervissen.  

Zoals het er nu naar uit ziet showt JB Koi in Veldhoven, Kruisstraat 86 de nieuwe showroom met een super leuk georganiseerde officiële openingsdag deze maand nog. Zeker iets om naar uit te kijken na Arcen en ook zeker wij van Koikenner gaan aanwezig zijn. We wensen John & the Family heel veel succes met hun prachtige onderneming en welkome aanvulling op de koihobby in Brabant.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie