27e Holland Koi Show 2019

Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Holland Koi Show in Arcen. Dit is de grootste koishow ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn koihobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland maar ook uit de rest van Europa. De Nishikigoi Vereniging Nederland heeft een jarenlange ervaring met het showen van Koi. Daarom geniet de Holland Koi Show 2019 het vertrouwen van tal van tophandelaren en tophobbyisten die gedurende deze dagen hun beste vissen aan ons toe vertrouwen.

De Holland Koi Show 2019 is uitgegroeid tot de belangrijkste Koishow in Europa en ver daar buiten.

Behalve fantastisch gekleurde en indrukwekkend grote Koi op de Holland Koi Show 2019 is er nog veel meer te beleven. U kunt zich oriënteren op de meest geavanceerde technieken op vijvergebied. Alle producten die met de koihobby hebben te maken, zijn in de vele stands te koop. De aanwezige handelaren lichten u graag voor over de door hen tentoongestelde artikelen.

Behalve Koi kunt u ook andere vissen en waterbewoners bewonderen waaronder Betta kemphaan vissen. Maar ook de Bonsai en Japanse Akita gaan dit jaar niet ontbreken.

Dit alles vindt plaats in de schitterende omgeving van de Kasteeltuinen in Arcen die u tijdens de show zonder bijbetaling kunt bezoeken. U kunt daar mooie vijverpartijen bewonderen waaronder ook een koivijver. Er zijn prachtige (water)tuinen die zijn gemodelleerd naar verschillende wereldculturen. Beslist de moeite waard!

Meer info:

Voor meer informatie over de Holland Koi Show of wanneer u vragen heeft kunt u een email sturen naar: info@hollandkoishow.nl

Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op de onderstaande nummers:
+31 6 29237675 / +31 6 22485033

Hoe bereikt u de Holland Koi Show?

Bezoekadres:
Holland Koi Show – Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen

Vind je onderwerp
Deel artikel met je vrienden
Twitter
LinkedIn
ken je iemand die dit moet lezen ? Appen maar