euregio koishow 2013

 

[ad]

Na drie succesvolle shows te hebben georganiseerd in Oldenzaal, zal de Euregio Koishow 2013 dit jaar plaats vinden op het Hulsbeek in Oldenzaal. Op 25 en 26 mei 2013 kunt u genieten van Japanse sferen. Een volwassen koishow waar hobbyisten en dealers samen strijden om de hoogste eer, het behalen van de titel Grand Champion. KOI in allerlei soorten en maten zwemmen deze dagen in bassins, welke staan opgesteld op de zonneweide nabij P-1 op het Hulsbeek. Met deelnemers uit Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België , Frankrijk en natuurlijk uit ons eigen Koiland Nederland, hebben wij opnieuw een sterk internationaal deelnemers veld.

Jeroen

Wij streven er ook dit jaar weer naar om voor een ieder iets op deze show te brengen. Dit zal gelden voor diverse variëteiten koi , koi-gerelateerde producten en zaken die met de aanleg van vijver en tuin te maken hebben. Spectaculair zijn natuurlijk weer de Jumbo’s, koi met afmetingen van soms wel 80/90 centimeter.

Tijdens de show zullen er diverse lezingen en workshops gehouden worden over koi (gezondheid), waterkwaliteit en vijver aanleg. Daarnaast kunnen ook bonsailiefhebbers dit jaar weer hun hart weer op halen tijdens de Euregio koishow. Leden van een regionale bonsaivereniging zullen tijdens de show hun collectie tentoonstellen en u voorzien van de nodige informatie betreffende deze miniatuur boompjes.

U wordt tijdens de Euregio Koishow 2013 getrakteerd op een serieuze wedstrijd waarbij sfeer en een goed humeur de boventoon blijven voeren. Samen met sponsoren is het ons gelukt om ook dit jaar de entree laag te houden.

Parkeren dient te geschieden op het afgeschermde gedeelte van P-1, op daartoe gegeven aanwijzingen en is tijdens de show GRATIS .

De entree bedraagt € 5,- per persoon. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie kunt u vinden op: www.euregiokoishow.nl en www.koiclubnederland.nl

[ad]

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag