In de Koi scene wel bekend, hobbyist in hart en nieren; Engel Kromhout van der Meer van Koiengel.com. Al jaren actief in het schrijven van mooie artikelen en het maken van vlog interviews.

Engel is te vinden op bijna iedere koishow van afgelopen 10 jaar, mits zijn gezondheid het toelaat en heeft toch wel een speciaal plekje in zijn hart voor onze koivrienden.be

koiengel-torii

Bij Engel is het allemaal begonnen met aquaria, Cichliden en Discus. Natuurlijk kon de koivijver thuis niet uitblijven. Het meest gefascineerd is Koiengel toch wel door de filtratie van water. Heeft daar zo’n zijn eigen visie op en gaat graag met zijn camera en laptop op bezoek bij dealers voor een kijkje achter de schermen.

Alweer een Jaar

Koiengel is inmiddels een jaar actief met de interviews. Op de koishow in Arcen 2018 zijn ook weer vele afspraken gemaakt voor interviews voor het komend jaar. Een kleine greep uit de interessante onderwerpen die de revu al gepasseerd zijn;

Op bezoek bij Makoi. Wel deze twee broers zijn zo enthousiast bezig met de materie watermanagement en ontwikkelde een nieuw compleet filtersysteem waar er nog geen van op de markt was, daar moest Engel wel even langs.

koiengel-op-bezoek-bij

Ben Weeteling, ook wel bekent onder de naam KOI RAW. Ben laat Engel een kant van de hobby zien waar iedereen jaloers op is. De fotografie van Koi.

En zo is de lijst nog veel langer en mocht u wat gemist hebben, bezoek gerust eens Koiengel.com

Dan als laatste interview wilde we even het gesprek met Marthé de Pee noemen. Hij geeft uitleg en zijn visie op het nieuwe Koihouden. Dit moet anders en schoner zo luid het advies. De Titel: DONKERE WOLKEN HANGEN BOVEN ONZE KOIHOBBY, ALLE VIJVERS DICHT IN 2025! . Deed nogal wat stof opwaaien maar na het lezen kwam alles goed.

Wij bij Koigallery.nl zijn super blij met de samenwerking en gaan Engel bij staan in het maken van mooie stukken voor hier op Koigallery en Koiengel.com. Mocht u suggesties hebben waar Engel op af kan , of vragen voor Engel, laat dan gerust ene berichtje achter. 

Vind je onderwerp
Deel artikel met je vrienden
Twitter
LinkedIn
ken je iemand die dit moet lezen ? Appen maar