bacterien kweken voor in je vijver

Bacterie incubator aanbieding

bacterien kweken voor in je vijver


Als je bacteriën aanschaft voor je vijver, zijn deze voordat ze verpakt werden, in een ruststadium gebracht.
Hierdoor wordt de houdbaarheid van de bacteriën verlengd.
Wanneer je de bacteriën in de vijver doet, duurt het gemiddeld 16 uur voordat de bacteriën uit dit ruststadium komen, gaan eten en zich voortplanten.
Door de Bacti incubator te gebruiken versnelt je dit proces. Wanneer je de speciaal geselecteerde en gevriesdroogde bacteriën te samen met de juiste voeding in de Bacti-incubator plaatst, geeft je de bacteriën een voorsprong t.o.v. “normale” bacteriën. In de stoof komen de bacteriën uit het ruststadium, voeden zich en planten zich voort.
De Arts & Ants gevriesdroogde bacteriën bevorderen:

  • Helder vijverwater
  • Een goed werkend filter
  • Vermindering van zweefvuil
  • Verbetering van huidkwaliteit van de vissen
  • Betere groei van de vissen
  • Gezonde vissen

Nu 49,95 inclusief bacteriën en voeding.

Met deze stoof geeft je bacteriën een voorsprong! Dit produkt kan je ook per post ontvangen. (7,50 porto)
De gebruiksaanwijzing:

1. Vul de witte beker voor de helft met handwarm water.
2. Voeg 50 ml A+ toe (dit is voldoende voor 50.000 liter vijverwater)
3. Roer het geheel ongeveer 15 seconden.
4. Vul de beker verder op met koud water. (tot 3 cm onder de rand)
5. Voeg al roerend 50 ml bacterieen (transparante fles) toe. (dit is voldoende voor 50.000 liter vijverwater)
6. plaats de witte beker in de gele incubator.
7. Vul de ruimte tussen de witte beker en de incubator met warmwater.
8. Plaats de witte deksel op de witte beker en de transparante op de incubator.
9. Zet de incubator aan.

Na 24 uur kan je de inhoud van de witte beker over de vijver verdelen.

[ad]

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest