Spieken in de achtertuin bij andere Koihobbyisten

Ideeën opdoen gaat het beste door een kijkje te nemen bij mede koifanaten. Deze rubriek gaan we komend seizoen weer flink uitbreiden en zoeken daarom ook nieuwe vijvers om artikelen over te schrijven en we gaan zelfs op pad met camera om sommige vijvers eens goed van dichtbij te bekijken.

Ben jij trots op je vijver en lijkt het je leuk om je vijver te laten zien aan  onze 2000 website abonnees, youtube viewers, social media volgers, dan nodigen we je graag uit om een mailtje te sturen en dan nemen we natuurlijk contact met je op.

Klik op de naam om naar de vijver te gaan

Je ziet dan de GROTE foto’s en het verhaal wat erbij hoort,
en de verhalen zijn geweldig!

Joop laros 

Koivijver Kiewiet

Van den Broek

 

 

Deze post heeft 10 reacties

 1. Hallo Jeroen,

  Sorry ben iets te snel met mijn commentaar geweest. In het boekje zijn netjes alle foto’s geplaatst. Dat zal een heel werk zijn geweest. Mijn complimenten voor dit stukje “naslag” werk. Het is een mooi en intressant boekje (241 blz.) geworden.

  Ga zo door.

  Groet,

  Jeroen.

 2. Hallo Jeroen,

  Leuk dat je mijn stukje ook hebt geplaatst. Alleen jammer dat je er maar 3 van de 30 foto’s hebt geplaatst. Jammer, want nu is niet goed duidelijk hoe alles in zijn werk is gegaan bij deze vijver.
  Jammer, maaar toch bedankt voor het plaatsen.

  Jeroen Hokke

 3. Er zijn van die momenten dat je ziet dat iemand met volle overgave en liefde zijn droom waar maakt. Dat is bij dit verhaal helemaal van toepassing. Alleen al voor de inzet en het werk waarmee deze vijver gemaakt is, verdient Wil een prijs.

 4. Goe middag

  Er staat een hele rij namen welke niet te openen zijn, ra ra hoe is dat mogelijk.

 5. Jeroen Swart

  foto’s opsturen naar jeroen(at)koikenner.nl tot eind September

 6. JESOES KRISTUS MOOIEN KAR.VIJVER ZEG .EN EEL VEEL KARPERS GA MAAR NIET DOOR JE HEBT AL GENOEG VIS ..MOOI MAN

Geef een reactie